Részletesebb információt, mintát kérhet emailen: baratunkafold@gmail.com vagy telefonon: +36 20 929-2030

Termék neve: 

Kávés Jó reggelt! ökotáska

Termékleírás: 100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska
Méret: 28cm magasság × 24cm szélesség × 18cm mélység
Fülszín: Fekete és fehér 40 cm hosszúságú szőtt erősített kivitelben
Emblémázás: Egyedi igényeknek megfelelően egyedi megvalósítás igényelhető
Teherbírás: 8-10 kg
Nagyker ár: Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat elérhetőségeinken!
A táskák szitázását vállaljuk –
Kérje egyedi ajánlatunkat!
Mennyiségi és viszonteladói
kedvezmények igényelhetők.
Rendelésfelvétel emailen:
baratunkafold@gmail.com
Rendelésfelvétel telefonon:
+36 20 929-2030 vagy
06 22 78-45-78

 

 

A táska környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készült, melyet gondosan készítettünk és terveztünk a mai trendeknek és divatnak megfelelően, hogy ne csak egy legyen a sok közül, hanem egy olyan ökotáska legyen, ami kitűnik a sok közül. A táska kávés és ,muffin megjelenítése egy nagy Jó reggelt kíván használójának. Sok embernél egy jó reggel egy igazán finom, friss kávéval és egy ízletes muffinnal kezdődik. Reméljük ez a kávés jó reggelt baratunkafold.hu táskánk sok örömet fog okozni használójának , örömét fogja benne lelni és kényelmesen segíti a napi terhek cipelésében. Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között. Kövessen minket facebook-n és nézze meg további trendi ökotáskáinkat is, melyek közül reméljük szintén lesz kedvence. A varrott védjegyünk az aranypillangó a táska oldalán a minőségi standardunkat hivatott jelezni, hogy Ön mindig a legjobbat kapja.
 A képek a Baratunkafold.hu Ökotáskák Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és a cég logója – a pillangó és a www.baratunkafold.hu webcím – védjegyoltalom alatt állnak. A képeknek és a logónak részben vagy egészben való mindennemű felhasználásához, sokszorosításához, esetleges megjelenítéséhez a cég előzetes engedélye szükséges.

ökotáska, környezetbarát bevásárlótáska, újrahasznosított ökotextil anyag, baratunkafold.hu védjegyzett márkanév, egyedi tervezésű ökotáska, kávés jó reggelt ökotáska ökotextil anyagból, táska gyártás és nagykereskedelem, bevásárlótáska tervezése és minta készítése, színes üzeneteink a jövőnkért, reggeli, jó reggelt ökotáska, kávés, muffin, kávé, sütemény