Részletesebb információt, mintát kérhet emailen: baratunkafold@gmail.com vagy telefonon: +36 20 929-2030

Termék neve: 

Karácsonyi Hópelyhes ökotáska – egyedi design

Termékleírás: 100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska
Méret: 30cm magasság × 38cm szélesség × 18cm mélység
Fülszín: Kék 35 cm és Piros 75 cm hosszúságú szőtt erősített kivitelben
Emblémázás: Nem lehetséges csak egyedi, saját design kérése esetén
Teherbírás: 10-12 kg
Nagyker ár: Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat elérhetőségeinken!
A táskák szitázását vállaljuk –
Kérje egyedi ajánlatunkat!
Mennyiségi és viszonteladói
kedvezmények igényelhetők.
Rendelésfelvétel emailen:
baratunkafold@gmail.com
Rendelésfelvétel telefonon:
+36 20 929-2030 vagy
06 22 78-45-78

 

Mi ezzel az egyedi ökotáskával szeretnénk még boldogabbá tenni Ünnepeiket. Reméljük ez a hópelyhes karácsonyi baratunkafold.hu táskánk sok örömet fog okozni használójának , örömét fogja benne lelni és kényelmesen segíti a nagy terhek és ajándékok cipelésében. Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között. Kövessen minket facebook-n és nézze meg további trendi ökotáskáinkat is, melyek közül reméljük szintén lesz kedvence. Védjegyünk a pillangó a táska oldalán világunk törékenységét szimbolizálja és a minőségi standardunkat hivatott jelezni, hogy Ön mindig a legjobbat kapja.
A képek a Baratunkafold.hu Ökotáskák Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és a cég logója – a pillangó és a www.baratunkafold.hu webcím – védjegyoltalom alatt állnak. A képeknek és a logónak részben vagy egészben való mindennemű felhasználásához, sokszorosításához, esetleges megjelenítéséhez a cég előzetes engedélye szükséges.

ökotáska, környezetbarát bevásárlótáska, újrahasznosított ökotextil anyag, baratunkafold.hu védjegyzett márkanév, egyedi tervezésű ökotáska, hópelyhes prémium ökotáska PP anyagból, táska gyártás és nagykereskedelem, bevásárlótáska tervezése és minta készítése, karácsony, hópehely,