Egyéb információt és ökotáska mintát kérhet emailen: baratunkafold@gmail.com vagy telefonon: 06 20 929-2030

Termék neve: 

Magyarország ökotáska – Kiss Judit tervei alapján

Termékleírás: 100% Újrahasznosított környezetbarát ökotextil ökotáska
Méret: 28cm magasság × 34cm szélesség × 21cm mélység
Fülszín: 42 cm hosszúságú szőtt fül erősített kivitelben
Emblémázás: Tervezés esetén egyedi, saját elképzelés is megvalósítható
Teherbírás: 10-12 kg
Nagyker ár: Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat elérhetőségeinken!
Az ökotáskák szitázását vállaljuk –
Kérje egyedi ajánlatunkat!
Mennyiségi és viszonteladói
kedvezmények igényelhetők.
Rendelésfelvétel emailen:
baratunkafold@gmail.com
Rendelésfelvétel telefonon:
+36 20 929-2030 vagy
06 22 78-45-78

 

Az ökotáskánk környezetbarát 100%-ban újrahasznosított ökotextil anyagból készült, melyet gondosan készítettünk és terveztünk a mai trendeknek és divatnak megfelelően, hogy ne csak egy legyen a sok közül, hanem egy olyan ökotáska legyen, ami kitűnik a sok közül. A táska mindkét oldalán a kalocsai mintás motívum található kis kreatív fűszerezéssel megszórva. A gerinc részen egyik oldalon magyarul, a másik oldalon angolul található az környezetbarát és egyedi jelleget szimbolizáló pillangós embléma. Egyik souvenir és ajándékbolt kínálatából sem hiányozhat ez az ökotáska. Reméljük Magyaroszág baratunkafold.hu ökotáskánk sok örömet fog okozni használójának , örömét fogja benne lelni és kényelmesen segíti a nagy terhek cipelésében. Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között. Kövessen minket facebook-n és nézze meg további trendi ökotáskáinkat is, melyek közül reméljük szintén lesz kedvence. Védjegyünk a pillangó a táska oldalán világunk törékenységét szimbolizálja és a minőségi standardunkat hivatott jelezni, hogy Ön mindig a legjobbat kapja.
 A képek a Baratunkafold.hu Ökotáskák Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és a cég logója – a pillangó és a www.baratunkafold.hu webcím – védjegyoltalom alatt állnak. A képeknek és a logónak részben vagy egészben való mindennemű felhasználásához, sokszorosításához, esetleges megjelenítéséhez a cég előzetes engedélye szükséges.

ökotáska, környezetbarát bevásárlótáska, újrahasznosított ökotextil anyag, baratunkafold.hu védjegyzett márkanév, egyedi tervezésű ökotáska, kalocsai mintás táska ökotextil anyagból, táska gyártás és nagykereskedelem, bevásárlótáska tervezése és minta készítése, színes üzeneteink a jövőnkért, magyarország