Egyéb információt és ökotáska mintát kérhet emailen: baratunkafold@gmail.com vagy telefonon: +36 20 929-2030

Termék neve: 

Makaron ökotáska

Termékleírás: 100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska
Méret: 24cm magasság × 28cm szélesség × 17cm mélység
Fülszín: 32 cm hosszúságú szőtt fülek erősített kivitelben
Emblémázás: Egyedi tervezésünkkel bármilyen elképzelés megvalósítható
Teherbírás: 8-10 kg
Nagyker ár: Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat elérhetőségeinken!
Az ökotáskák szitázását vállaljuk –
Kérje egyedi ajánlatunkat!
Mennyiségi és viszonteladói
kedvezmények igényelhetők.
Rendelésfelvétel emailen:
baratunkafold@gmail.com
Rendelésfelvétel telefonon:
+36 20 929-2030 vagy
06 22 78-45-78

 

A makaron motívumos ökotáska környezetbarát 100%-ban újrahasznosított anyagból készült, melyet gondosan készítettünk és terveztünk a mai trendeknek és divatnak megfelelően, hogy ne csak egy legyen a sok közül, hanem egy olyan ökotáska legyen, ami kitűnik a sok közül. A makaronos bevásárlótáska kiválóan alkalmas optimális méretével arra, hogy személyes dolgainkat szállítsuk benne, legyen az a reggelink, mappánk vagy csak az uszodai felszerelésünk. A makaronos megjelenést egy kedves kisugárzású és hangulatú bevásárlótáskában keltettük életre. Reméljük ez a makaron mintás baratunkafold.hu ökotáskánk sok örömet fog okozni használójának , örömét fogja benne lelni és kényelmesen segíti a nagy terhek cipelésében. Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között. Kövessen minket facebook-n és nézze meg további trendi ökotáskáinkat is, melyek közül reméljük szintén lesz kedvence. Védjegyünk a pillangó a táska oldalán világunk törékenységét szimbolizálja és a minőségi standardunkat hivatott jelezni, hogy Ön mindig a legjobbat kapja.
 A képek a Baratunkafold.hu Ökotáskák Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és a cég logója – a pillangó és a www.baratunkafold.hu webcím – védjegyoltalom alatt állnak. A képeknek és a logónak részben vagy egészben való mindennemű felhasználásához, sokszorosításához, esetleges megjelenítéséhez a cég előzetes engedélye szükséges.

ökotáska, környezetbarát bevásárlótáska, újrahasznosított ökotextil anyag, baratunkafold.hu védjegyzett márkanév, egyedi tervezésű ökotáska, makaron mintás öko bevásárlótáska, táska PP anyagból, táska gyártás és nagykereskedelem, bevásárlótáska tervezése és minta készítése, színes üzeneteink a jövőnkért