Részletesebb információt, mintát kérhet emailen: baratunkafold@gmail.com vagy telefonon: +36 20 929-2030

Termék neve: 

Gyümölcsös prémium öko bevásárlótáska

Termékleírás: 100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska
Méret: 38cm magasság × 45cm szélesség × 21cm mélység
Fül: Piros színű kétféle hosszúságú szőtt fülek erősített kivitelben
Emblémázás: Nem lehetséges csak egyedi, saját design kérése esetén
Teherbírás: 20-22 kg
Nagyker ár: Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat elérhetőségeinken!
A táskák szitázását vállaljuk –
Kérje egyedi ajánlatunkat!
Mennyiségi és viszonteladói
kedvezmények igényelhetők.
Rendelésfelvétel emailen:
baratunkafold@gmail.com
Rendelésfelvétel telefonon:
+36 20 929-2030 vagy
06 22 78-45-78

 

A gyümölcsös öko bevásárlótáska környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készült, melyet gondosan készítettünk és terveztünk a mai trendeknek és divatnak megfelelően, hogy ne csak egy legyen a sok közül, hanem egy olyan ökotáska legyen, ami kitűnik a sok közül. A táska nagy mérete és igazán strapabíró mivoltának köszönhetően,  akár 20 kg súlyt is elbír és kiváló társ nagy terhek mozgatásakor. Erősített füllel rendelkezik és kétféle hosszúsága miatt kézben és vállon is könnyedén cipelhető. Reméljük ez a gyümölcsös öko baratunkafold.hu bevásárlótáskánk sok örömet fog okozni használójának , örömét fogja benne lelni és kényelmesen segíti a nagy terhek cipelésében. Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között. Kövessen minket facebook-n és nézze meg további trendi ökotáskáinkat is, melyek közül reméljük szintén lesz kedvence. Védjegyünk a pillangó a táska oldalán világunk törékenységét szimbolizálja és a minőségi standardunkat hivatott jelezni, hogy Ön mindig a legjobbat kapja.
A képek a Baratunkafold.hu Ökotáskák Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és a cég logója – a pillangó és a www.baratunkafold.hu webcím – védjegyoltalom alatt állnak. A képeknek és a logónak részben vagy egészben való mindennemű felhasználásához, sokszorosításához, esetleges megjelenítéséhez a cég előzetes engedélye szükséges.

ökotáska, környezetbarát bevásárlótáska, újrahasznosított ökotextil anyag, baratunkafold.hu védjegyzett márkanév, egyedi tervezésű ökotáska, gyümölcsös bevásárlótáska öko PP anyagból, táska gyártás és nagykereskedelem, bevásárlótáska tervezése és minta készítése, színes üzeneteink a jövőnkért