Egyéb információt és ökotáska mintát kérhet emailen: baratunkafold@gmail.com vagy telefonon: 06 20 929-2030

Termék neve: 

Standard öko bevásárlótáska

Termékleírás: 100% Újrahasznosított környezetbarát ökotextil ökotáska
Méret: 35cm magasság × 32cm szélesség × 22cm mélység
Színek: Sötétzöld, Sötétkék, Piros, Natúr, Narancssárga, Citromsárga, Világoszöld
Emblémázás: Gerinc és front részre igény szerint szitázható
Teherbírás: 10-12 kg
Nagyker ár: Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat elérhetőségeinken!
Az ökotáskák szitázását vállaljuk –
Kérje egyedi ajánlatunkat!
Mennyiségi és viszonteladói
kedvezmények igényelhetők.
Rendelésfelvétel emailen:
baratunkafold@gmail.com
Rendelésfelvétel telefonon:
+36 20 929-2030 vagy
06 22 78-45-78

 

Az ökotáskánk környezetbarát 100%-ban újrahasznosított ökotextil anyagból készült, melyet gondosan készítettünk és terveztünk a mai trendeknek és divatnak megfelelően, hogy ne csak egy legyen a sok közül, hanem egy olyan ökotáska legyen, ami kitűnik a sok közül. A táska egyik oldalán a pillangó logó található, mely világunk és életünk törékenységét hivatott szimbolizálni. Mindkét gerinc és a front része a táskának szabadon szitázható, bármilyen logóval, emblémával kérésre. A környezetbarát és egyedi jelleget szimbolizáló pillangós embléma egy öko-standard, mely cégünk alapfilozófiájára épül. Reméljük Standard baratunkafold.hu ökotáskánk sok örömet fog okozni használójának , örömét fogja benne lelni és kényelmesen segíti a nagy terhek cipelésében. Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között. Kövessen minket facebook-n és nézze meg további trendi ökotáskáinkat is, melyek közül reméljük szintén lesz kedvence. Védjegyünk a pillangó a táska oldalán világunk törékenységét szimbolizálja és a minőségi standardunkat hivatott jelezni, hogy Ön mindig a legjobbat kapja.
 A képek a Baratunkafold.hu Ökotáskák Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és a cég logója – a pillangó és a www.baratunkafold.hu webcím – védjegyoltalom alatt állnak. A képeknek és a logónak részben vagy egészben való mindennemű felhasználásához, sokszorosításához, esetleges megjelenítéséhez a cég előzetes engedélye szükséges.

ökotáska, környezetbarát bevásárlótáska, újrahasznosított ökotextil anyag, baratunkafold.hu védjegyzett márkanév, egyedi tervezésű ökotáska, standard bevásárlótáska vegyes színekben ökotextil anyagból, táska gyártás és nagykereskedelem, bevásárlótáska tervezése és minta készítése, színes üzeneteink a jövőnkért