Részletesebb információt, mintát kérhet emailen: baratunkafold@gmail.com vagy telefonon: +36 20 929-2030

Termék neve: 

Paradicsom prémium ökotáska – BAF egyedi tervezés

Termékleírás: 100% Újrahasznosított környezetbarát PP ökotáska
Méret: 39cm magasság × 42cm szélesség × 18cm mélység
Fülszín: Fehér 45 cm hosszúságú szőtt erősített kivitelben
Emblémázás: Nem lehetséges csak egyedi, saját design kérése esetén
Teherbírás: 10-12 kg
Listaár: nettó 450 forint / darab (min. 50db)
A táskák szitázását vállaljuk –
Kérje egyedi ajánlatunkat!
Mennyiségi és viszonteladói
kedvezmények igényelhetők.
Rendelésfelvétel emailen:
baratunkafold@gmail.com
Rendelésfelvétel telefonon:
+36 20 929-2030 vagy
06 22 78-45-78

 

 

 

 

A táska környezetbarát 100%-ban újrahasznosított anyagból készült, melyet gondosan készítettünk és terveztünk a mai trendeknek és divatnak megfelelően, hogy ne csak egy legyen a sok közül, hanem egy olyan ökotáska legyen, ami kitűnik a sok közül. Reméljük ez a Paradicsom mintás baratunkafold.hu táskánk sok örömet fog okozni használójának , örömét fogja benne lelni és kényelmesen segíti a nagy terhek cipelésében. Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak törzsvásárlói között. Kövessen minket facebook-n és nézze meg további trendi ökotáskáinkat is, melyek közül reméljük szintén lesz kedvence. A varrott védjegyünk az aranypillangó a táska oldalán a minőségi standardunkat hivatott jelezni, hogy Ön mindig a legjobbat kapja.
A képek a Baratunkafold.hu Ökotáskák Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és a cég logója – a pillangó és a www.baratunkafold.hu webcím – védjegyoltalom alatt állnak. A képeknek és a logónak részben vagy egészben való mindennemű felhasználásához, sokszorosításához, esetleges megjelenítéséhez a cég előzetes engedélye szükséges.

ökotáska, környezetbarát bevásárlótáska, újrahasznosított ökotextil anyag, baratunkafold.hu védjegyzett márkanév, egyedi tervezésű ökotáska, paradicsom mintás táska PP anyagból, táska gyártás és nagykereskedelem, bevásárlótáska tervezése és minta készítése