Részletesebb információt, mintát kérhet emailen: baratunkafold@gmail.com vagy telefonon: +36 20 929-2030

Termék neve:

Vivaldi ökotáska – BAF egyedi tervezés

Termékleírás: 100% Újrahasznosított PP anyagból készült környezetbarát ökotáska
Méret: 30cm magasság × 30cm szélesség × 18cm mélység
Fülszín: Fehér 45 cm hosszú szőtt erősített kivitelben
Emblémázás: Nem lehetséges csak egyedi, saját design kérése esetén
Teherbírás: 10-12 kg
Nagyker ár: Kérje személyre szabott viszonteladói árainkat elérhetőségeinken!
A táskák szitázását vállaljuk –
Kérje egyedi ajánlatunkat!
Mennyiségi és viszonteladói
kedvezmények igényelhetők.
Rendelésfelvétel emailen:
baratunkafold@gmail.com
Rendelésfelvétel telefonon:
+36 20 929-2030 vagy
06 22 78-45-78

 

A Vivaldi ökotáska környezetbarát 100%-ban újrahasznosított PP anyagból készült, melyet gondosan készítettünk és terveztünk a mai trendeknek és divatnak megfelelően, hogy ne csak egy legyen a sok közül, hanem egy olyan ökotáska legyen, ami kitűnik a sok közül.

Tudástár : Antonio Lucio Vivaldi (Velence, 1678. március 4. – Bécs, 1741. július 28.) olasz barokk-kori zeneszerző, hegedűs, pedagógus, impresszárió és pap. 1725-1729 között öt új versenymű-gyűjteménye jelent meg, köztük Vivaldi talán legismertebb versenyműsorozata a Le Quattro Stagioni (A négy évszak) is, mely nemcsak az egyes versenyművek címadása miatt számít a programzene előfutárának: a sorozat négy versenyműve egy-egy szonettel kezdődik, amely a concertókban ábrázolt képeket vázolja fel. A négy évszak, amelynek négy tétele egy-egy, általa írt szonettből indul ki. A szóló és a kíséret kölcsönhatása elbűvölő, ez a leíró jellegű muzsika az első valódi programzene, amellyel Vivaldi hagyományt teremtett. A Négy évszak Tavasz részében például egyidejűleg jelenik meg az alvó pásztor (szólóhegedű), a csörgedező patak (zenekari hegedűk) és az őrködő pásztorkutya (brácsa). A Négy évszak Nyár részében pedig, lényegében a felnőttkor küzdelmes időszakának zenei ábrázolásáról van szó.

Reméljük ez a Cseresznyevirágos baratunkafold.hu táskánk sok örömet fog okozni használójának, örömét fogja benne lelni és kényelmesen segíti a nagy terhek cipelésében. Bízunk benne, hogy táskánk elnyeri tetszését és örömmel üdvözölhetjük a Baratunkafold.hu ökotáskák használóinak táborában. Kövessen minket facebook-n és nézze meg további trendi ökotáskáinkat is, melyek közül reméljük szintén lesz kedvence. Védjegyünk a pillangó a táska oldalán világunk törékenységét szimbolizálja és a minőségi standardunkat hivatott jelezni, hogy Ön mindig a legjobbat kapja.

A képek a Baratunkafold.hu Ökotáskák Kft. kizárólagos szellemi tulajdonát képezik és a cég logója – a pillangó és a www.baratunkafold.hu webcím – védjegyoltalom alatt állnak. A képeknek és a logónak részben vagy egészben való mindennemű felhasználásához, sokszorosításához, esetleges megjelenítéséhez a cég előzetes engedélye szükséges.

ökotáska, környezetbarát bevásárlótáska, újrahasznosított ökotextil anyag, baratunkafold.hu védjegyzett márkanév, egyedi tervezésű ökotáska, vivaldi mintás PP anyagból, táska gyártás és nagykereskedelem, bevásárlótáska tervezése és minta készítése, színes üzeneteink a jövőnkért, vivaldi,